Elektrisk hytte-trillebår

Norskprodusert oppladbar tralle som kombinerer det beste fra trillebår og sekketralle med suveren fremkommelighet. Trallen er konstruert for å tåle 75 kg last, anbefalt vekt for normal transport i kupert terreng er ca. 40 kg.

  • Leiepris pr. døgn kr. 500,- inkl. mva.
Pris inkl. mva: kr500,00

Nærmere informasjon

Den kraftige oppladbare elmotoren er plassert sammen med batteriet i hjulets nav, og tilfører dermed ingen ekstra vekt for den som håndterer trallen.

Lithium-batteriet er på 42V, og lades på ca. 4 timer med medfølgende lader. Ved ca. 40 kg vekt vil man normalt kunne oppnå ca. 10 km. rekkevidde i kupert terreng, men dette avhenger av underlag og stigning.

Trallen har en konstruksjon som gjør at mesteparten av vekten belastes hjulets nav, og minimal vekt må løftes av brukeren. Dette i kombinasjon med det elektriske drivhjulet gjør at man med enkelhet kan frakte gjenstander som sofa, flatpakkekjøkken, sementsekker, kjøleskap etc. Det store hjulet gjør at trallen forserer store hindringer på en enkel måte. Trallens enkle men robuste ramme muliggjør en mengde alternativer for feste/surring av nær sagt hva som helst.