Vi bistår med prosjektering, utleie og drift av byggestrøm

ELP Utleie er en del av «ELP Eiendom AS» og ivaretar utleievirksomheten i selskapet. ELP Utleie kan prosjektere og leverer komplette provisoriske installasjoner, lysanlegg og byggestrømskap til alle typer arrangement og byggeprosjekt. Gjennom vårt søsterselskap og elektrikerfirma Elpros AS kan vi ivareta montering, drift og vedlikehold av provstrømanlegget for hele anleggsperioden.

I ELP Utleie har vi også diverse annet utstyr, slik som minilaster, beltegående lift, minigraver, tilhengere, utstyr for kjerneboring m.m. til leie.

Ikke rent sjeldent skulle planlegging av rigg og byggestrøm ha startet på et langt tidligere tidspunkt. Da er det kjekt å ha en totalleverandør som vet hva som kreves i bakhånd.

Noen ganger krever det provisoriske anlegget både tett kommunikasjon mot netteier (Tensio), utleiefirma, og en elektroentreprenør som kan ivareta deler av kablingsarbeidet. I samarbeid med vårt søsterselskap Elpros AS kan vi i ELP Utleie ivareta all avklaringer og levere uten unødige forsinkelser.

Our History

ELP Utleie er en del av "ELP Eiendom AS" og ivaretar utleievirksomheten i selskapet. I tillegg til at bedriften har eget utstyr formidles også utleie av utstyr tilhørende Elpros AS.

Både ELP Utleie og Elpros AS har sitt kjerneområde innenfor kommunene Steinkjer, Snåsa, Inderøy, Verdal og Levanger. Innenfor enkelte segmenter og spesielle oppdrag opererer vi over hele Trøndelag.

 

  • Elpros AS kjøper næringstomt på Nordsileiret i Steinkjer, en tomt som senere blir overført til søsterselskapet ELP Eiendom AS.

  • ELP Eiendom AS etableres i mai 2017 som et datterselskap til ELP Holding AS.

  • ELP Eiendom setter opp et nytt næringsbygg på 560kvm i Jæktskippergata 17, Steinkjer.

  • ELP Eiendom AS starter med utleie av maskiner og hengere

  • "ELP Utleie" etableres som et merkenavn

Kontaktpersoner

Roger Haug

Utleieansvarlig (466 80 300)

Jan Inge Haug

Daglig leder (957 22 280)

Denne websiden bruker informasjonskapsler (cookies)  Les mer